Қол жетімді
Салмағы: 0.450 кг
2 440 ₸
Ган-биан цомян - қуырылған лағман. Көкөністер мен дәмдеуіштермен қуырылған етті ұзын кеспенің үстіне қоятын кәдімгі лағманнан айырмашылығы, цомянды дайындау кезінде алдын ала кесілген кеспе ет пен...
Қол жетімді
Салмағы: 0.450 кг
2 050 ₸
Қой етінен және қайнатылған күріш қосылған жаңа піскен көкөністерден жасалған жарқын сорпа.
Қол жетімді
Салмағы: 0.450 кг
2 050 ₸
Гүйру лағман немесе ұйғыр тіліндегі лағман - қалың, бай және хош иісті тұздығы бар дәстүрлі кеспе. Бұл дәмді және қанағаттанарлық тағам көкөністерді кесу және қуыру әдісімен және дәмдеуіштердің көптігімен ерекшеленеді. Бұрыш, қытай қырыққабаты, пияз, имбирь,...
Қол жетімді
Салмағы: 0.450 кг
2 400 ₸
Қол жетімді
Салмағы: 2.000 кг
7 000 ₸
4 адамға арналған тамақ
Қол жетімді
Салмағы: 0.450 кг
2 700 ₸
Қол жетімді
Салмағы: 0.450 кг
2 440 ₸
Ұйғыр лағманының (жусабының) бір ерекшелігі – тағамда азиялық Жусай шөпінің болуы. Жоғарыда аталған барлық компоненттердің үйлесімі жұсаб лағманға бай дәм мен жағымды хош иіс береді. Пісірілген...
Қол жетімді
Салмағы: 0.450 кг
2 540 ₸
Лағман – ұйғырлардың дәстүрлі тағамы. Жусай оның міндетті құрамдас бөлігі болып табылады. Тағамның негізі – ет, ал лагман – чузма кеспесімен беріледі. Қосымша ингредиенттерге құйрық майы, жасыл бұршақ, қызанақ,...
Қол жетімді
Салмағы: 0.450 кг
2 300 ₸
Дын-дын цомян – әсіресе Қазақстанда, Қырғызстанда, Тәжікстанда, Ауғанстанда, Қытайда және Азияның басқа елдерінде кеңінен таралған қуырылған лағман түрі. Оны дайындау майдалап туралған...
Қол жетімді
Салмағы: 0.450 кг
2 640 ₸
Фунчоза («шыны кеспе» деп те аталады) — қытай, корей, жапон және басқа да азиялық асханалардың тағамы, ол құрғақ кеспеден (әйнек кеспе деп аталады) тұздалған бұрыш, жусай,...
Қол жетімді
Салмағы: 0.450 кг
2 640 ₸
Қазан кәуабы - шығыс елдеріне тән ет тағамы. Бұл қазанда қуырылған, пияз, картоп, дәмдеуіштер қосып бұқтырылған ет бөліктері. Картоп пен сиыр еті қосылған Қазан кебабын дайындау өте оңай, бірақ сонымен бірге...
Қол жетімді
Салмағы: 0.450 кг
2 640 ₸
Қазан кәуабы - шығыс елдерінің дәстүрлі тағамы. Бұл пияз, картоп, дәмдеуіштер қосылған қазанда қуырылған тауық етінің бөліктері. Картоп пен тауық еті қосылған Қазан кебабын дайындау өте оңай, бірақ сонымен бірге...
Қол жетімді
Салмағы: 0.450 кг
2 440 ₸
«Лазру» лағман – шығыс елдерінің дәстүрлі тағамы. Тағам дәмді ұнататындар үшін қоректік және ұмытылмас дәмді! Чили бұрышының жанды хош иісі мен әртүрлі дәмдеуіштер тағамға бай, ащы дәм береді.
Қол жетімді
Салмағы: 0.450 кг
2 440 ₸
Могуру лагман. Мұнда бәрі қарапайым. Бұл саңырауқұлақ қосылған лагман. Дегенмен, кейде аспаздар нәрселерді қиындатады және оларда гиру цомян, могуру цомян, хау-хо цомян болады. Бірақ негізі әрқашан бірдей - қуырылған лагман. Айтпақшы, мұндағы кеспе кішірек кесілген...
Қол жетімді
Салмағы: 0.450 кг
2 440 ₸
Мошуру Ганфан – көп қырлы шығыс асханасының ең лайықты өкілдерінің бірі! Бұл таңғажайып тағам нәзік бұзау еті мен саңырауқұлақтарға негізделген. Танысыңыз Мошуру Ганфан – көп қырлы елдердің ең лайықты өкілдерінің бірі...
Қол жетімді
Салмағы: 0.450 кг
2 440 ₸
Мошуру лагман сізді өзінің бай дәмімен және керемет хош иісімен баурап алатыны сөзсіз. Оның басқа лағмандардан басты айырмашылығы - жеткілікті қою тұздығы. Құрамында: сиыр еті, жартылай ащы бұрыш, жұмыртқа омлеті, имбирь,...
Қол жетімді
Салмағы: 0.450 кг
2 440 ₸
Тай еті - өте дәмді, толық тағам, ол тамаша қанағаттандырады, бірақ композициядағы көкөністердің көптігі арқасында асқазанды шамадан тыс жүктемейді.
Қол жетімді
Салмағы: 0.450 кг
2 700 ₸
Қол жетімді
Салмағы: 0.450 кг
2 050 ₸
Сүйір лағман – шығыс асханасының ең танымал тағамдарының бірі – лағманның бір түрі. Оның ерекшелігі - ол аз мөлшердегі сұйықтықпен майдалап туралған. Көптеген сатып алушылар қызығушылық танытады ...
Қол жетімді
Салмағы: 0.450 кг
2 840 ₸
Тебян-могуру (саңырауқұлақ қосылған Тебандағы сиыр еті) – дүнген ұлттық тағамдарының тағамы. Ол өзінің өткірлігімен және дәмділігімен ерекшеленеді. Бастапқы рецепт бойынша оның құрамында келесі ингредиенттер бар: сиыр еті, қызыл бұрыш,...
Қол жетімді
Салмағы: 0.450 кг
2 840 ₸
Тебян-нюру (тебандағы сиыр еті) – дүнген ұлттық тағамдарының тағамы. Ол өзінің өткірлігімен және дәмділігімен ерекшеленеді. Бастапқы рецепт бойынша оның құрамында келесі ингредиенттер бар: сиыр еті, қызыл бұрыш, жасыл бұршақ...